Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Baden & douchen » Badopstapjes

Badopstapjes zorgen ervoor dat u makkelijk in en uit bad te stappen

Wie wat ouder is of in een hulpbehoevende situatie verkeert, kan echter moeite ondervinden om in en uit bad te komen. Speciaal voor hen zijn handige badopstapjes ontwikkeld, een onmisbaar opstapjewaarmee hoge badranden geen belemmering meer vormen. Dit hulpmiddel voor in de badkamer wordt door Uw Zorgspecialist gratis thuisbezorgd.

  • Vitility Badopstapje

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 28.96
  • We-Care voetstoel met handleuning

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 61.95
  • Trust Care Lets Step

   0 reviews
   3 werkdagen € 69.95
  • Badopstapje verstelbaar

   0 reviews
   3 werkdagen € 43.50
  • Ashby Step Two

   0 reviews
   3 werkdagen € 106.95
  • Coopers Opstap Prima

   0 reviews
   3 werkdagen € 109.95
Een lekker bad nemen is meer dan een terugkerend schoonmaakritueel. Het ontspant en verkwikt lichaam en geest, en het warme water heeft vaak ook een gunstige uitwerking op stijve spieren en stramme gewrichten.

Antislip aan onder- en bovenkant

Naast gemak staat veiligheid voorop bij de opstapjes in onze webshop. Hiertoe zijn de badopstapjes uitgerust met een geribbelde bovenzijde, terwijl de voetsteuntjes zijn voorzien van rubber. Deze tweeledige antislipverzekering zorgt ervoor dat uw voeten een stevige grip hebben, en dat het opstapje ook op een gladde of natte vloer niet zomaar wegglijdt. Afhankelijk van het model zijn de opstapjes leverbaar met een licht- of donkergekleurde bovenkant. Het voordeel van de laatste variant is dat deze opvallend afsteekt tegen de vaak witte badkamertegels. Zo wordt de kans dat u zich voor of na het baden verstapt tot een minimum beperkt.

Betrouwbare opstapjes met meerdere toepassingen

Hoewel in de eerste plaats bedoeld om het in en uit bad stappen voor ouderen en hulpbehoevenden veiliger te maken, kennen badopstapjes ook andere toepassingen. Vanzelfsprekend bewijst het hulpmiddel bijvoorbeeld eveneens zijn nut wanneer u beschikt over een douchecabine met een hoge instap. Daarnaast kunnen dit soort opstapjes worden gebruikt als voetensteun bij het knippen van de teennagels, of bij het tussendoor opfrissen of reinigen van de voeten. Voor kinderen is een badopstapje ideaal om bij een wastafel of wasbak te komen die op een hoogte voor volwassenen is aangebracht.

Opstapje online bestellen bij Uw Zorgspecialist

Badopstapjes zijn dus geschikt voor alle leeftijden. Uiteraard zijn de badkameraccessoires gemaakt van stevige materialen en voldoen ze aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen.

De specificaties van de badopstapjes zijn:

 • Draagvermogen tussen 120 en 190 kilo
 • Lengte tussen 40 en 55 centimeter
 • Breedte tussen 20 en 45 centimeter
 • Hoogte tussen 15 en 20 centimeter

De diverse opstapjes voor bad of douche kunnen bij Uw Zorgspecialist direct online worden besteld. Houdt u na het bestellen van uw badopstapje rekening met een leveringstermijn van één tot drie werkdagen. Om nog veiliger in bad te gaan kunt u ook kijken naar een batmat, badplank of een wandbeugel.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief