Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Slapen » Bedbeugels

Bedbeugel - Bedsteun (verstelbaar & opklapbaar)

Heeft u moeite om zelfstandig in en uit uw bed te komen? Een bedsteun is een veilige én eenvoudige manier om dit probleem op te lossen. Bij Uw zorgspecialist vindt u bedbeugels van o.a. Vitility en We-Care. Dit zijn kwaliteitsmerken waar u echt op kunt vertrouwen.

  • Vitility bedsteun Solid

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 61.00
  • Vitility bedsteun Mighty

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 83.01
  • We-Care transferbeugel dubbel

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 283.95
  • We-Care transferbeugel

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 128.95
  • We-Care ergonomische bedsteun

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 115.95
  • We-Care bedsteun advantage

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 89.95
Het gemak van een extra steunpunt

Een bedsteun is eigenlijk niets meer dan een stalen of aluminium beugel die aan het bed wordt bevestigd. En toch maakt dit simpele hulpmiddel al een groot verschil. Met deze beugel naast uw bed heeft u namelijk extra steun als u rechtop wilt gaan zitten of als u zich tijdens de nacht even om wilt draaien. Daarnaast voelt u zich zelfverzekerder wanneer u in of uit bed stapt. Er is immers een stevige beugel om u aan vast te houden. Sommige bedbeugels zijn ook nog eens voorzien van een kunststof coating. Dit zorgt ervoor dat u altijd optimale grip heeft. Het fijne is dat onze bedsteunen allemaal zeer gemakkelijk in elkaar te zetten én te monteren zijn. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat u het frame deels onder het matras kunt klemmen. Op deze manier weet u zeker dat alles stevig op zijn plek blijft zitten.

Uw zorgspecialist heeft een bedbeugel voor elk bed

Elk bed is anders. Het ene bed is vrij hoog, terwijl het andere juist laag bij de grond is. En heeft u een eenpersoons of een tweepersoons bed? Uw zorgspecialist houdt hier uiteraard rekening mee. Daarom hebben we bedsteunen in veel verschillende uitvoeringen. We hebben bijvoorbeeld bedbeugels die zowel in de hoogte als in de breedte verstelbaar zijn. Zo past het gegarandeerd. We hebben ook modellen op voorraad die aan beide zijden een handgreep hebben. Dat is erg prettig als u en uw partner allebei wel wat extra steun kunnen gebruiken. Er zijn zelfs bedbeugels die speciaal zijn ontwikkeld voor boxsprings of een bedden zonder bedplank. Dankzij ons uitgebreide assortiment valt er genoeg te kiezen. Neem dus gerust eens een kijkje in onze webwinkel en laat u verrassen door alle mogelijkheden.

Mocht u naast een bedbeugel ook anderen slaap hulpmiddelen nodig hebben dan bent u bij het juiste adres. Bestel een bedpapegaai of een bedtafel om makkelijk te eten in bed. Een dekenbooghielbeschermerbedverhoger, abductiekussen of een rugsteun zijn ook bij ons verkrijgbaar. 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief