Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Slapen » Bedpapegaaien

Bedpapegaai | Bedheffer | Vergroot uw mobiliteit

Een bedpapegaai is een veelgebruikt zorghulpmiddel, waarmee u zich eenvoudiger kunt verplaatsen in bed. Het is belangrijk om als u bedlegerig bent regelmatig van houding te wisselen. Met een papegaai hulpmiddel beschikt u over voldoende extra kracht om dit zelf te doen.

 


 
  • Thuasne geneva G2 bedgalg

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 210.95
  • Easy bedheffer uitschuifbaar

   0 reviews
   3 werkdagen € 169.95
U kunt bij Uw zorgspecialist een bedpapegaai kopen in verschillende uitvoeringen, zowel met een vast voetstatief als een uitschuifbare bedheffer. Eenpapegaai bed is ook een ideaal hulpmiddel voor senioren en mindervaliden die moeite hebben met het zelfstandig uit en in bed stappen. 

Een uitschuifbare bedheffer tegen een voordelige prijs

Een bedpapegaai wordt ook wel bedgalg of bedverhoger genoemd. Uw-zorgspecialist.nl biedt u de mogelijkheid om online snel, eenvoudig én voordelig een bedpapegaai te kopen. Een uitschuifbare bedheffer van het merk Easy is een gunstig geprijsde optie voor als u lang op bed ligt en van houding wilt wisselen of uit bed wil komen. Het hulpmiddel dient voor gebruik op de gewenste reikhoogte te worden ingesteld. U kunt zich met dit metalen papegaai hulpmiddel gemakkelijk optrekken en verplaatsen, door de beugel vast te houden. Voor veilig gebruik is het van belang om de onderpoot van de losstaande bedheffer goed onder het bed te plaatsen. De poot kan indien nodig ook onder een stoel of bank worden geschoven. De uitschuifbare bedpapegaai in de kleur grijs is geschikt voor een maximaal gebruikersgewicht van 80 kg. Er wordt 1 jaar garantie op gegeven.

Een bedgalg met voetstatief, eenvoudig op te bergen en mee te nemen

U kunt bij Uw zorgspecialist tevens terecht voor een iets duurdere bedpapegaai op een vaste voet, zoals de Thuasne Geneva G2 bedgalg. Deze papegaai bed met voetstatief helpt u ook bij het verplaatsen in bed en bij het in en uit bed stappen. De bedgalg in de kleur beige is gemaakt van staal en heeft een maximaal gebruikersgewicht van 89 kilogram. De bedpapegaai kan in hoogte worden versteld tussen de 117 en 152 cm en heeft een breedte van 89 cm. Het zorghulpmiddel bestaat uit meerdere delen en is hierdoor gemakkelijk op te bergen of ergens mee naartoe te nemen, bijvoorbeeld naar een vakantieverblijf. U krijgt bij Uw-zorgspecialist.nl 5 jaar garantie op deze bedheffer met vloerstatief.Meer bed hulpmiddelen kunt u ook bij ons kopen.Een bedbeugel of een bedtafel om nog makkelijk in bed te eten. Een dekenbooghielbeschermerbedverhogerabductiekussen of een rugsteun zijn ook bij ons verkrijgbaar. 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief