Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Slapen » Bedverhogers

Bedverhogers kopen: een eenvoudige en veilige oplossing

Om het in- en uitstappen makkelijker te maken, kunt u snel en simpel uw bed verhogen met gebruik van stevige, veilige en functionele bedklossen of bedverhogers uit het assortiment van uw-zorgspecilist.nl.

  • Vitility meubelverhoger

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 26.95
  • Etac Step meubelverhoger

   0 reviews
   3 werkdagen € 218.04
  • Etac Step meubelverhoger hoog

   0 reviews
   3 werkdagen € 184.89

Normaal gesproken is het voor de meeste mensen een vanzelfsprekendheid om gemakkelijk in- en uit bed te kunnen stappen. Maar wanneer u door een blessure, een operatie, een handicap of andere lichamelijke beperkingen een verminderde zelfstandigheid ondervindt, dan kan zelfs deze eenvoudige dagelijkse handeling een obstakel zijn.
Met deze betrouwbare hulpmiddelen maakt u van uw eigen bed in een handomdraai een klossen bed met een aangename hoogte die het in- en uit bed stappen vereenvoudigd. Wanneer u thuiszorg ontvangt, dient u er rekening mee te houden dat degen die u zorg verleent, van de Arbo-wet niet mag werken aan een bed dat lager is dan 80 cm. Met een bed op klossen voorkomt u dit probleem en komt u uw verzorgende plezierig tegemoet met een bed op een wenselijke werkhoogte.

Zelfstandiger met een bed op klossen

Als u er voor kiest om met bedklossen uw bed te verhogen, dan vergroot u daarmee uw zelfstandigheid. ’s Avonds naar bed gaan en ’s ochtends opstaan, gaat een stuk gemakkelijker wanner uw bed zich op de voor u meest ideale hoogte bevindt. Bovendien verkleint u zo de kans op vallen en ongewenste kwetsuren. Professionele bedverhogers zijn eenvoudig te plaatsen en vaak in hoogte verstelbaar. Het gebruik van degelijke moderne materialen zorgt ervoor dat uw klossen bed stabiel en veilig staat. U zult zien dat u met de juiste modellen optimaal gemak ondervindt. Ook voor zwangere dames die graag thuis willen bevallen is het een goed idee om bedverhogers te kopen. Hiermee wordt de bevalling en de daarbij behorende zorg een stuk comfortabeler voor uzelf, de kraamverzorgster en degene die de nazorg na de bevalling verleent. En dat is vanzelfsprekend een geruststellend idee!

Precies de juist bedverhogers voor uw persoonlijke situatie

Afhankelijk van uw type bed, de hoogte van uw bed én uw zorgvraag, kunt u bij uw-zorgspecialist.nl precies de juiste bedverhogers kopen voor uw persoonlijke situatie. De diverse uitvoeringen kennen een uitgekiende constructie waarmee u uw bed niet beschadigd. U kunt het model van uw keuze snel en eenvoudig online bestellen waarbij u mag rekenen op een snelle levertijd, 30 dagen bedenktijd en gratis retourzending wanneer de door u aangeschafte bedklossen niet aan uw wensen voldoen.

Het in en uit bed stappen kunt u nog makkelijk maken met een bedbeugel of bedpapegaai. Moet u veel in bed liggen dan is een rugsteun en bedtafel erg handig. Een dekenboog, hielbeschermer of abductiekussen kunt u ook veilig en gemakkelijk bij ons kopen. 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief