Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Baden & douchen » Douche- & badmatten » Badmatten

Voorkom ongelukken in huis met een badmat.

Een natte en gladde badkamervloer of badkuip vormt met name voor ouderen of jongeren met een beperking een extra risico. Daarom is het belangrijk om altijd het zekere voor het onzekere te nemen en de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen met bijvoorbeeld een badmat.
  • Vitility Badmat

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 10.95
  • Thuasne antislip douchemat

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 20.95
  • Atlantis badmat anti-slip

   0 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 14.96
  • Atlantis badmat anti-slip klein

   0 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 13.95
Het is algemeen bekend dat de meeste ongelukken in of rondom het huis gebeuren. Vallen in de badkuip staat zelfs in de top tien van meest voorkomende ongelukken in het huis. Het risico op uitglijden en vallen in de badkamer kan drastisch verminderd worden met een antislip badmat van een goede kwaliteit. Een veilige badmat blijft goed op zijn plaats liggen en is tevens voorzien van een profiel aan de bovenzijde. Uw zorgspecialist biedt badkamermatten die bij uitstek geschikt zijn voor de inrichting van een veilige badkamer voor ouderen of hulpbehoevenden.

Waar moet een antislip badmat aan voldoen?

Een antislip badmat blijft zelfs op een natte ondergrond stevig op zijn plaats liggen. Daarnaast is de bovenzijde van de badmat voorzien van een profiel zodat uitglijden bovenop de mat wordt voorkomen. Goede badkamermatten zijn voorzien van zuignappen aan de onderkant waardoor zij zichzelf vastzuigen aan de ondergrond. Daarnaast is de bovenkant voorzien van een geribd oppervlak die voldoende grip biedt voor de voeten. Ten slotte is een antislip badmat voorzien van gaten die ervoor zorgen dat het water eenvoudig weg kan lopen.

Badkamermatten van Uw zorgspecialist

Uw zorgspecialist is gespecialiseerd in producten en hulpmiddelen voor ouderen en jongeren met een beperking. Wij selecteren ons assortiment zorgvuldig zodat u verzekerd bent van veiligheid en comfort in huis. Onze badkamermatten zijn gemaakt van duurzaam rubber en beschikbaar in verschillende maten. Een badmat van Uw zorgspecialist is geschikt voor zowel in het bad als naast het bad zodat u geniet van een veilige badkamer.
Om nog makkelijker in bad te stappen of te gaan zitten is het hebben van een badopstapje of badplank aan te bevelen hulpmiddelen. Als extra ondersteuning kunt u aan denken aan een wandbeugel.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief