Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Baden & douchen » Douche- & badmatten » Douchematten

Douchematten voor optimale veiligheid en comfort

De meeste ongelukken in huis gebeuren door uitglijden in de badkamer, en zeker wanneer u wat ouder, slecht ter been, gehandicapt of geblesseerd bent, is een goede douchemat een onmisbaar accessoire in of direct naast uw douche.
  • Vitility Douchemat

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 11.95
  • Atlantis douchemat anti-slip

   0 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 15.95
  • Atlantis badmat anti-slip klein

   0 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 13.95
Frequent een heerlijke douche nemen, is voor veel mensen een aangename en ontspannen manier om weer lekker fris en schoon te worden. We zijn er tegenwoordig allemaal aan gewend dat moderne badkamers zijn uitgerust met een goedwerkende functionele douche. Daarbij is veiligheid in en rond uw douche of douchecabine geen overbodige luxe. De meeste ongelukken in huis gebeuren door uitglijden in de badkamer, en zeker wanneer u wat ouder, slecht ter been, gehandicapt of geblesseerd bent, is een goede douchemat een onmisbaar accessoire in of direct naast uw douche. Door een stevige douchemat te kopen maakt u uw badkamer aanzienlijk veiliger. En vooral als u kiest voor een douchemat in antislip uitvoering, weet u zeker dat u er alles aan gedaan hebt om zorgeloos te kunnen douchen zonder uitglijden of vallen. Een antislipmat in een douche geeft maximale zekerheid voor iedereen, ook wanner u geen lichamelijke beperkingen heeft.

Meer zelfredzaamheid met een perfecte douchemat

Bij de aanschaf van douchematten, is het van belang dat u er op let dat de door u gekozen mat goed past op de plaats waar u deze nodig heeft. Verder verdient een douchemat met antislip in de meeste gevallen de voorkeur. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met een speciale toplaag of noppen voor extra stabiliteit. Let er ook goed op dat uw anti slip douchemat ook snel en eenvoudig te reinigen is, want wanneer zeepresten zich op uw mat kunnen ophopen, kan deze toch weer te glad worden, met alle risico’s van dien. Bij uw-zorgspecialist.nl vindt u een eersteklas assortiment waarin ook voor uw persoonlijke situatie een geschikte anti slip douchemat te vinden is. U kunt daarbij rekenen op een degelijk en effectief materiaalgebruik, uitstekende anti slip kwaliteiten en een eigentijdse vormgeving in neutrale kleuren.

Een kwalitatief goede douchemat kopen tegen gunstige voorwaarden

U kunt de douchematten vlot en gemakkelijk online bestellen waarbij u mag rekenen op een snelle levertijd en 30 dagen bedenktijd. Mocht uw douchemat om wat voor reden dan ook niet voldoen aan uw wensen en eisen, dan kunt u deze binnen een maand dus kosteloos retourneren en omruilen bij uw-zorgspecialist.nl. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u dagelijks terecht bij de klantenservice waar vriendelijke en goed geïnformeerde medewerkers u graag van dienst zijn met een goed advies. Voor u het weet heeft u precies de juiste antislipmat in een douche en kunt u goed beschermd genieten van een weldadige douchebeurt.
Voor meer stabiliteit tijdens het douche of het instappen van de douche kunt u nog een wandbeugel erbij bestellen. Wilt u tijdens te douchen even zetten dan kunnen wij een douchekruk of douchestoel aanbevellen.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief