Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Baden & douchen » Douchehoezen

Douchen met gips?| Houd u gips droog met een gipshoes of een douchehoes.

Iedereen kan ermee te maken krijgen: botbreuken. U kunt op elke leeftijd te maken krijgen met een gebroken arm of gebroken been door verschillende oorzaken zoals een auto-ongeluk, een sportongeval of een val in uw eigen huis. Met een douchehoes of gipshoes beschermt u het gips tijdens het douchen. Voor een gipsbeschermhoes kunt u terecht bij Uw zorgspecialist.


 
  • Thuasne arm beschermhoes

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 8.95
  • Thuasne been beschermhoes

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 8.95
  • Thuasne hand beschermhoes

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 8.95
  • Thuasne voet beschermhoes

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 8.95 


Feit is echter wel dat ouderen en jongeren met een beperking meer risico lopen op botbreuken doordat zij bijvoorbeeld vaker hun evenwicht verliezen. Daarnaast worden botten mettertijd brozer waardoor ouderen vaker een ledemaat breken tijdens een val of impact. Een gebroken arm of gebroken been moet vaak voor een bepaalde periode in het gips worden gezet. Het gips zorgt ervoor dat u geen bewegingen maakt die het herstel tegenwerken. Gips mag echter niet nat worden, omdat het materiaal dan slap wordt en zijn functie verliest.

Gips douchezak voor elke toepassing

Om het gips te beschermen tegen het water gebruikt u een douchehoes die eenvoudig over het gips te plaatsen is. Bij Uw zorgspecialist kunt u een gips douchehoes bestellen die speciaal ontworpen is voor uw gebroken ledemaat. Zo zijn er verschillende maten beschikbaar die geschikt zijn voor een gebroken been, gebroken arm, gebroken hand of pols en een gebroken enkel of voet. Doordat de gipsbeschermhoes de juist pasmaat heeft is deze goed af te sluiten zodat uw gips optimaal wordt beschermd tegen het water tijdens het douchen.

Gips douchezak van Uw zorgspecialist

Uw zorgspecialist heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan gipshoezen waarmee u uw gips na een botbreuk beschermt. Elke douchezak is gemaakt van transparant plastic en voorzien van een handige band waarmee de gipshoes snel een eenvoudig om en af te doen is. De douchezakken van Uw zorgspeciaist bestelt u per drie stuks. Tijdens het douchen met een gebroken been kan een douchestoel of douchekruk als hulpmiddel er handig zijn.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief