Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Baden & douchen » Douchestoelen

Douchestoelen zodat u comfortabel kunt douchen.

Kunt u niet lang staan of vindt u het veiliger en prettiger om zittend te douchen? Dan biedt een douchestoel of douchezitje een perfecte oplossing. Uw zorgspecialist heeft een brede keuze aan douchestoelen, die u de noodzakelijke ondersteuning geven. .

  • Vitility douchestoel

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 156.01
  • Vitility douchezitje muur

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 100.95
  • ExcelCare HC-840 Douche en Toiletstoel

   0 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 499.00
  • Etac Clean douchestoel & toiletstoel

   0 reviews
   3 werkdagen € 448.99
  • Etac Clean douchestoel in hoog­tever­stelb­aar

   0 reviews
   3 werkdagen € 943.95
  • Etac Swift douchestoel

   0 reviews
   3 werkdagen € 299.95
  • Schulte Douchestoel opvouwbaar

   0 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 289.00
  • Thuasne Douchestoel met wielen

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 228.95
  • Thuasne Douchestoel en kruk

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 43.95
  • Thuasne Douchestoel met muurbevestiging

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 149.96
  • We-care Douchestoel

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 99.95
  • We-care Douchestoel in hoogteverstelbaar

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 104.95
  • ACTIE VAN €219,95 NAAR €185
   We-care Douchestoel met wielen

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 185.00
  • Thuasne opklapbaar douchezitje

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 149.96
  • Rebotec douchekruk Turin

   0 reviews
   3 werkdagen € 70.00
  • Rebotec douchekruk Nizza

   0 reviews
   3 werkdagen € 185.00
  • Rebotec douche/toiletkruk Lyon

   0 reviews
   3 werkdagen € 199.95
U kunt hierdoor veilig en comfortabel onder de douche. Het aanbod loopt uiteen van een douche- en toiletstoel met wielen of met muurbevestiging tot een opklapbare douchestoel en een model met uitsparing. Met een douchestoel kopen bij Uw-zorgspecialist.nl verzekert u zich van een ideaal en speciaal ontwikkeld hulpmiddel voor dagelijks gebruik.

Douchestoelen in alle soorten, maten, kleuren en prijsklassen

Uw zorgspecialist heeft douchestoelen in alle soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Douchestoelen met een verschillend gebruikersgewicht, verschillende zithoogte en zitdiepte en wisselende stoelbreedte. U vindt een douchestoel of douchezitje van materialen als aluminium, kunststof, staal en polypropyleen en u kunt daarbij kiezen uit de kleuren blauw, groen, grijs en wit. Het gewicht van de douche toiletstoel kunt u ook naar wens bepalen. Er zijn lichte (0-5 kg) en zware (15-20kg) douchestoelen en vele modellen die daar qua gewicht tussenin zitten. In het online assortiment van Uw-zorgspecialist.nl kunt u voordelig een douchestoel kopen van bekende merken als Schulte BV, ExelCare, Vitility, We-care, Easy, Etac en Thuasne.

Een speciale stoel op wielen om te douchen

Met een douchestoel op wielen bent u mobieler in de badkamer en kunt u – indien u verzorging nodig heeft – eenvoudiger worden geholpen. Ze zijn verkrijgbaar met een comfortabel, voorgevormd zitgedeelte, wegklapbare voetensteun en grote wielen om gemakkelijk van de slaapkamer naar de badkamer te komen. Daarnaast is er een douche toiletstoel met een verlaging aan de voorzijde en een open achterzijde in meerdere modellen, voorzien van handige functies als parkeerremmen, arm- en beensteunen, De luxere modellen zijn in hoogte verstelbaar en eventueel zelfrijdend. De douche toiletstoel past uitstekend boven staande en hangende toiletpotten. Handig is ook een opklapbaar douchezitje met muursteun die aan de muur kan worden bevestigd. Het duurzame zitje is inklapbaar en heeft een goede grip. Er zijn daarnaast douchezitjes met poten voor extra veilig douchen.

Een douchestoel opklapbaar als ruimtewinner in de badkamer

Met een opklapbare douchestoel doucht u niet alleen veilig en comfortabel, maar bespaart u tevens ruimte in de badkamer. Dankzij de gaatjes in het zitvlak van de douchestoel opklapbaar loopt het water gemakkelijk weg. Ruimtebesparend is ook de opvouwbare stoel voor het douchen. Deze kan in hoogte worden versteld en kan na gebruik worden opgevouwen en weggezet. Als u een stoel met een uitsparing wenst om het wassen gemakkelijker te maken, zijn er verschillende opties. Van een gecombineerde toilet- en douchestoel tot een gecombineerde douchekruk en –stoel.

Keuze te over bij Uw zorgspecialist, dé online verstrekker van voordelige en kwalitatief hoogstaande zorghulpmiddelen. Alle douchestoelen kunnen na uw bestelling binnen een paar dagen worden geleverd. Mocht u tijdens het douchen nog een extra steun willen hebben dan is een wangbeugel ideaal in de badkamer of douche.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief