Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Slapen » Hielbeschermers

Hielbeschermers ter voorkoming en behandeling van doorliggen

Als u langdurig in bed moet liggen, bestaat er het risico op doorligplekken bij de hielen of ellebogen. Uw-zorgspecialist.nl heeft verschillende kwalitatief uitstekende hielbeschermers voor doorliggen, waarvan sommige ook voor de ellebogen kunnen worden gebruikt.

  • Thuasne hielbeschermer

   0 reviews
   21 werkdagen € 43.95
  • Vitility elleboog-hielbeschermer

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 23.95
De anti decubitus beschermers zijn een ideaal en betaalbaar hulpmiddel bij het voorkomen en behandelen van doorliggen. U kunt een hielbeschermer of hielkussen eenvoudig en voordelig online bestellen bij Uw-zorgspecialist.nl, om ze vervolgens binnen 3 werkdagen in huis te hebben voor gebruik.

Een elleboog-hielbeschermer voorkomt of verlicht decubitus

Doorligplekken worden ook wel decubitus genoemd. Als u door ziekte bedlegerig bent of om andere reden lang in bed moet blijven, kan de huid beschadigd raken door aanhoudende druk op één plaats. De hielen en ellebogen geven een verhoogd risico op doorliggen. Uw zorgspecialist heeft onder meer een voordelige en functionele elleboog-hielbeschermer van het merk Vitility, dat een lengte van 14 cm, een breedte van 10 cm en een hoogte van 3 cm heeft. De blauwgekleurde hielbeschermers voor doorliggen kunnen gemakkelijk aan de elleboog of hiel worden geschoven en worden vastgemaakt met een klittenbandsluiting.

De van vinyl gemaakte anti decubitus hielbeschermers hebben een gewicht van 410 gram en zorgen voor plaatselijke drukontlasting. Decubitus kan hiermee worden voorkomen of verlicht. De hielbeschermer heeft een vulling van brandvertragend polyester en is in één vaste maat verkrijgbaar. Het zorghulpmiddel kan op 30 graden worden gewassen. Uw zorgspecialist geeft 1 jaar garantie op de aankoop van een hielbeschermer of hielkussen.

Een anatomisch voorgevormd hielkussen ter preventie en behandelingU kunt ook kiezen voor een hielbeschermer van het merk Thuasne, dat uw hiel volledig ontlast en tevens voor een goede doorbloeding zorgt. U legt uw onderbeen en voet in het anatomisch voorgevormde hielkussen en kunt dit vastmaken met een klittenbandsluiting. Dit blauwgekleurde, rubberen hulpmiddel heeft een lengte van 26 cm en een breedte van 16 cm. Deze anti decubitus hielbeschermers zijn bij uitstek geschikt voor als u een gemiddeld tot hoog risico op doorliggen heeft, of ter behandeling van doorligplekken op de hielen. Ook op de Thuasne hielbeschermer heeft u 1 jaar garantie.

Naast hielbeschermers hebben wij ook meer zorghulpmiddelen die wij u kunnen leveren. U kunt hierbij denken aan een bedbeugelbedtafeldekenboog, bedpapegaaienbedverhogerabductiekussen of een rugsteun.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief