Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Over ons

Meer informatie over Uw zorgspecialist

Wij hebben Uw-zorgspecialist opgezet uit de filosofie om kwaliteit hulpmiddelen en aanverwante zorgproducten voor elke portemonnee betaalbaar te maken. Met daarbij dezelfde tot betere serivce te bieden dan momenteel gebeurt bij de grote thuiszorgwinkels en zorgaanbieders. Wij streven ernaar om onze producten met uitgebreide relevante productinformatie aan te bieden voor een eerlijke en transparante prijs.

Wij streven ernaar om het grootste zorgwinkelplatform van Nederland te worden dat u helpt om uzelf te voorzien van alle zorggemakken die u nodig heeft voor een zorgeloze dag. Uw Zorgspecialist gelooft dat wij u verder kunnen helpen door specialisme, het focussen op de producten die belangrijk zijn voor u, door kennis van zaken te hebben en de beste klantenservice te hebben die er bestaat.


Wij werken veel samen met specialisten in de markt om ons productaanbod en informatie te blijven uitbreiden en verbeteren. 
Voor het leveren van onze producten werken wij rechtstreeks samen met de fabrikant of de aangewezen leverancier. Dit zorgt ervoor dat onze inkoop en logistieken lijnen zo kort mogelijk blijven. 

Wij groeien door elke dag het beste te brengen naar u. 

Met vriendelijke groet,

Team Uw-zorgspecialist

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief