Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Bezorging

Verzendinformatie

Uw bestelling wordt zo snel mogelijk met veel zorg afgehandeld en verstuurd. Wij streven ernaar om alle pakketten binnen 1 – 3 dagen naar onze klanten te versturen. Per product kunt u altijd zien wat de excate levertijden zijn dit omdat wij voor somige producten afhankelijk zijn van partners en leveranciers. Mocht het nu toch voorkomen dat de levering op zich laat wachten, hebben wij het voornemen om u hier tijdig en accuraat van op de hoogte te houden. 


Verzendkosten

Bij bestellingen van boven de €50,- betaalt u bij ons geen verzendkosten in Nederland. Voor bestellingen onder €50,- en naar België rekenen wij €7,96 verzendkosten.

Voorraad

Uw-zorgspecialist.nl maakt gebruik van een combinatie van eigen voorraad en een voorraad die bij de fabrikant/distributeur zelf ligt. Hierdoor kunnen de levertijden van per product/merk fluctueren maar kunnen wij u wel een zo scherp mogelijk prijs bieden. Wij streven ernaar om onze klanten, onder voorbehoud, ten alle tijden de levertijd van de gekochte producten te laten weten. Wij hebben de ambitie om op korte termijn onze website uit te breiden met de actuele status van onnze voorraad en die van onze partners.

Levertijd

Door de mix van eigen voorraad en partners kan de levertijd per product variëren. Hierdoor houden we een levertijd aan van 1-3 werkdagen na bestelling. Wij streven ernaar om u ten allen tijden op de hoogte te houden van de verwachte levertijd.

Verzending met PostNL en DHL

Al onze eigen verzendingen worden verzorgd door PostNL en DHL. Verzending gebeurt onder normale pakketverzending en is standaard voorzien van Track & Trace. Wanneer uw pakket is aangeboden aan PostNL of DHL zal deze code u worden toegezonden in een speciale e-mail, waardoor u uw verzending kan volgen. Het kan voorkomen dat een partner gebruik maakt van een andere pakketdienst zonder Track & Trace.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief