Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Service

Service Uw-zorgspecialist.nl

Uw-zorgspecialist.nl brengt u een zorg totaal concept. Wij geloven er in dat wij u verder kunnen helpen door specialisme, door het focussen op de producten die belangrijk zijn voor u, door kennis van zaken te hebben en de beste klantenservice te hebben die er bestaat. Wij groeien door elke dag het beste te brengen naar u.  

Onze klantenservice staat elke dag klaar voor u. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op ons telefoonnummer 073 - 369 03 044. Mailt u liever? Wij beantwoorden graag al uw vragen zo snel mogelijk. U kunt ons bereiken via info@uw-zorgspecialist.nl. Op onze webshop hebben wij ook een chatbox op elke pagina zodat u ons gericht een vraag kan stellen.

Veilig betalen: Bij Uw-zorgspecialist.nl hechten wij veel waarde aan uw veiligheid. Bij ons hoeft u zich dan ook geen zorgen te maken over de veiligheid van uw betaling. Bij ons betaalt u altijd via onze betaalprovider Buckaroo, waardoor u gegarandeerd bent van een veilige afhandeling van uw betaling.

Prijzen:  Alle prijzen die getoond worden zijn inclusief BTW waardoor u altijd weet wat u moet afrekenen voor onze producten. Wel zo eerlijk!

Gratis bezorging: Uw-zorgspecialist.nl biedt u de zekerheid dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bij bestellingen boven de €50,- betaalt u geen bestelkosten. Bij bestellingen onder de €50,- brengen wij €6,95 in rekening. Dit doen wij zodat de prijzen voor de wat kleinere producten ook klein kunnen blijven. Het retour sturen van van producten kan binnen 30 dagen zonder opgave van rede. De kosten hiervan zijn voor u eigen rekening.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief