Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Veilig betalen

Veilig betalen

Op Uw-zorgspecialist.nl kunt u altijd eenvoudig en veilig betalen. Om dit te kunnen garanderen werken wij samen met een gerenommeerde partij voor betalen, namelijk: Buckaroo (payment provider). Alle betalingen zullen gaan via de beveiligde betaalpagina van Buckaroo.

Om het betalen zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij verschillende betaalopties.


Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL is veilig, vertrouwd en snel. Het lijkt op internetbankieren en veel Nederlanders maken er gebruik van. Bij iDEAL rekent u veilig af in de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank. De aangesloten banken zijn: Friesland Bank, ABN Amro, ASN Bank, ING, Fortis Bank, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot.

Achteraf betalen

achterafbetalen  Mocht het bestellen van artikelen online een nieuwe stap voor u zijn, dan geeft betalen via achteraf betalen u wellicht een veilig gevoel. Bij achteraf betalen hoeft u het artikel pas te betalen nadat u het pakketje hebt ontvangen. Wij de levering zit dan een rekening die u rustig binnen 14 dagen kunt betalen aan ons. Omdat deze betalingsvorm meer admimistratie last en risico voor ons mee brengt reken wij hiervoor €4,- incl BTW op de totale rekening.


Betalen per bankoverschrijving

  Betalen via bankoverschrijving is ook mogelijk bij Uw-zorgspecialist.nl. U kunt dan zelf kiezen op welk tijdstip u wilt betalen via de bankomgeving van uw eigen bank. Bij een bankoverschrijving is het wel van belang dat het ordernummer wordt vermeld bij de betaling zodat wij weten welke order bij uw bankoverschrijving hoort. Let er wel op dat de betaling binnen 3 weken bij ons op de rekening staat. De bestelling wordt door ons verzonden zodra het bedrag volledig is betaald.

Betalen met creditcard

Betalen per creditcard is één van de meeste populaire manieren van betalen op het internet. Betalen met een creditcard is zo populair omdat het vele voordelen met zich meebrengt. Waarvan de belangrijkste is dat u er altijd verzekerd van bent dat u veilig kunt betalen. Wij zijn dan ook zeer blij dat wij onze klanten deze manier van betalen aan kunnen bieden. De door ons geaccepteerde creditcards zijn Visa en Mastercard.

Handig betalen met eMaestro

Makkelijk betalen met eMaestro is vanaf nu ook mogelijk op Uw-rollator.nl. eMaestro stelt consumenten in heel Europa in staat om eenvoudig en veilig online betalingen te doen met hun debetkaart. Met eMaestro werkt MasterCard toe naar een Europese betaalmethode, waarmee de consument in eigen land en over de grens online aankopen kan doen. 

Overal betalen met PayPal

Wilt u genieten van uw producten? U kunt altijd snel en veilig betalen met PayPal. PayPal stelt iedere online shopper in staat om overal zijn aankopen direct online te betalen. Met zijn unieke aankoopbescherming doet u dit ook geheel risicoloos. Enige voorwaarde? U moet wel in bezit zijn van PayPal account.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief