Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Lopen & mobiliteit » Rollators » Top beste modellen

Top beste rollator modellen

Op deze pagina hebben wij de beste rollator die verkrijgbaar zijn neergezet. Dit is terug te zien in de kwaliteit, afwerking, garantie en service.

    top3deluxerollators
   

Handicare Gemino 60
reviewsterren

De Handicare Gemino 60 is ons top model gezien zijn prijs/kwaliteit verhouding. Hij heeft grote wielen en soft banden hierdoor kunt u de rollator overal gebruiken: In de bossen, de stad of op het strand. Door zijn zachte banden tril de gemino 60 bijna niet. Dit model is iets breder waardoor hij extra stabiel is. Hij komt standaard met een mandje en er zijn veel extra accessoires verkrijgbaar. Dot model is echt een alleskunner en zeer sterk.


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Handicare Gemino 60.

Prijs:  €339,95Ganaarproduct

Topro Troja 2G
reviewsterren

De TOPRO Troja 2G is ontwikkeld in samenwerking met haar eindgebruikers, zorgprofessionals en therapeuten. Dit is goed terug te zien in de rollator. Hij heeft stevige wielen en soft banden. De wielen kunnen heel gemakkelijk worden omgewisseld voor harde banden indien gewenst.
De handvatten voelen zacht aan en op de bovenkant zit een vlak stukje om tijdens het zitten u armen neer te leggen. Het frame is zeer sterk en van hoge kwaliteit. De remmen werken zeer soepel zodat u weining kracht hoeft te gebruiken. Hij wordt standaard geleverd met een tas.
Hij klapt makkelijk in en de handvatten zijn met een draaiknop in te richten.

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Topro 2G Standaard. 

 

Prijs:  €339.95

Ganaarproduct

   

      

Trust Care lets go out
reviewsterren

De trust care lets go out is een echte design rollator. Zijn vormgeving is zeer mooi en de afwerking tot in de puntjes doorgevoerd. Hij heeft grote wielen zodat hij makkelijk over drempels en obstakels heen kan. Hij is een stuk lichter dan de meeste rollators en heeft een echte design tas die standaard op de lets go out zit. Makkelijk op te klappen en hij remt zeer soepel.
Het zitje is gemaakt van leer en met draaiknoppen kunt u de handvatten op de juiste hoogte zetten.


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Trust care lets go out.

Prijs:  €319,00

Ganaarproduct

 Topro Olympos Standaard
reviewsterren

 

De TOPRO Olympos Standaard is een echte active rollator. Hij heeft grote banden en soft banden waardoor hij voor elk terrein geschikt is. Topro staat bekend voor zijn hoge kwaliteit en dat is bij dit model ook niet anders. Hij wordt geleverd met een dichte tas. De TOPRO Olympos Standaard remt heel direct en licht. Dit model is extra breedt zodat hij extra stabiel is wanneer u door het bos of in de stad wilt wandelen.
Zijn soft banden zorgen ervoor dat hij een stuk minder trilt dan modellen met wat harderen banden wat als erg prettig wordt ervaren.

 

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Topro Olympus standaard. 

Prijs:  €339,95

Ganaarproduct

   

    

Trust Care lets Fly

reviewsterren

De Trust care Lets Fly rollator is misschien wel de mooiste rollator verkrijgbaar. Zijn fraaie ontwerp en mooie kleuren springen in het oog en zal menig hoofd doen keren. De Trust Care Lets Go Out domineert al jaren de design markt door zijn prachtige eigentijdse design en dit is zijn opvolger.
De remkabels zijn in het frame weggewerkt en hij heeft grote wielen zodat alle obstakels makkelijk genomen kunnen worden. Met zijn 6,1 kg ook 1 van de lichte rollators op de markt. De handvatten zijn makkelijk in hoogte te verstellen. Door het zitje omhoog te trekken klapt hij makkelijk in.

Leverbaar in de kleuren: rood, grijs en wit.

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Trust Care lets Fly

Prijs:  €398,00

Ganaarproduct

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief