Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Lopen & mobiliteit » Rollators » Top budget modellen

Top budget modellen

Wij hebben voor u een top 3 samengesteld van de beste budget rollators op de markt. Wilt u niet te veel geld kwijt zijn aan een rollator dan zijn prijs/kwaliteit de volgende modellen de beste keuzes.

    top3-60-100
286E vermeiren

Vermeiren 286 E
5sterrenreview

De 286 E rollator van het merk Vermeiren mag zeker niet ontbreken in de budget top 3. Dit model is erg sterk en heeft een stabiel frame.
Hij zowel binnen- als buiten worden gebruikt. Hij heeft een traditioneel ontwerp en is standaard is hij uitgerust met een stokkenhouder, zitje, mandje en dienblad. De handremmen kunnen op de parkeerrem worden gezet door de hendels naar beneden te drukken. De Vermeiren 286 E rollator is in te klappen.

 

Meer informatie vindt u op de productpagina van Vermeiren 286 E.

 

Prijs:  €58.95

Ganaarproduct
 

Lichtgewicht Vermeiren Ecolight rollator
5sterrenreviewDe Ecolight rollator van Vermeiren is een erg licht model van maar 6.6 kilogram. Standaard is hij voorzien van een: ruggensteun, stevig zitje, boodschappenmandje en stokhouder. Dit maakt hem zeer compleet voor dit lage bedrag.
Het frame is sterk en hij heeft een groot zitje. U kunt hem makkelijk inklappen en de remmen werken zeer direct.

Bent u opzoek naar een basis rollator met ruggensteun dan is dit echt de beste keus voor u.


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Lichtgewicht Vermeiren Ecolight rollator

Prijs:  €88,00

Ganaarproduct

   


 

Thuasne-Quatro-Rollator    

Thuasne Quatro Rollator
viersterrenreviewDe Thuasne Quatro Rollator is uit de Kassa rollator test in 2003 uitgeroepen tot beste prijs/kwaliteit rollator.
 De Thuasne Quatro is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Hij heeft een sterk frame en  wordt geleverd met een: stokkenhouder, zitje, mandje en dienblad. Hij heeft anatomische handvaten welke de druk goed verdelen over de hand tijdens het lopen. De parkeerremmen zorgen ervoor dat de rollator zich stevig mobiliseert alvorens u veilig kunt gaan zitten. Het maximum gebruikersgewicht is 130 kg. De rollator kan opgeklapt worden zodat u hem makkelijk kunt vervoeren of mee kunt nemen in het OV.

 

Meer informatie vindt u op de productpagina van Thuasne. 

Prijs: €69,95

 

Ganaarproduct

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief