Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Lopen & mobiliteit » Rollators » Top midden modellen

Top middensegment modellen

Wij hebben voor u een top 3 samengesteld van de beste midden segment rollators op de markt. Deze modellen zijn van de hoogste kwaliteit en geschikt voor dagelijks gebruik.

    top3deluxerollators
topro olympos    

Wheelzahead TRACK 3.0
reviewsterren


De Wheelzahead TRACK 3.0 is een geweldige lichtgewicht rollator van Nederlandse makelaardij. Dit modellen heeft een uniek dubbel opvouwbaar frame. Het unieke inklapsysteem van de Wheelzahead TRACK 3.0 is zo gemaakt dat er geen losse onderdelen ontstaan tijdens het inklappen en hij met een snelle bewegging in en uit geklapt kan worden.
Dit model wordt zeer compleet geleverd met een ruggensteun, dienblad, reistas, stokkenhouder, mandje en tas.
Hij is uitgerust met soft banden en de remkabels lopen door het frame.

 

Prijs:  €296,95

Ganaarproduct


Dolomite Jazz II
reviewsterren

De Dolomite Jazz II heeft een zeer mooi en uniek design. Hij heeft een sterk en stabiel frame waarbij de remkabels door het frame lopen. Dit model heeft een hard/zacht zitje iets wat maar weining modellen hebben. U zit hierdoor stevig en comfortabel op de rollator. Ondanks het harde zitje kunt u de Dolomite Jazz II in de breedte inklappen. Hierdoor is hij makkelijk te gebruiken in het OV, auto of als u op reis gaat. Hij komt in twee maten 1 met een zithoogte van 51 cm en in een zithoogte van 61 cm. De remmmen werken heel soepel zodat u weining kracht hoeft te gebruiken.

Meer informatie vindt u op de productpagina van de Dolomite Jazz II 

Prijs:  €259.95

Ganaarproduct

   

 
     

Vermeiren Four-Light

reviewsterren

De Vermeiren Four-Light rollator is een wat minder bekende rollator maar prijs/kwaliteit zeer goed. Hij wordt standaard geleverd met ruggensteun, mandje en stokkenhouder. U kunt dit model inklappen door de lus op het zitje omhoog te trekken. Het is een licht model en hij heeft een stevig kruisframe. HIj heeft een mooi ontwerp en semi zachte banden. De remkabels lopen strak lang het frame zodat ze nergens achter blijven hangen.


Meer informatie vindt u op de productpagina van de Vermeiren Four-Light.

Prijs:  €187,00

 

Ganaarproduct

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief