Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Lopen & mobiliteit » Rollators » Onderhoudsbeurt & Reparaties

FietsNED


Onderhoudsbeurt & ReparatiesBij Uw-zorgspecialist vinden wij het belangrijk dat u na u aankoop de volledige garantie krijgt. Iets wat helaas nog niet vanzelf sprekend is in onze markt. Om u hiervan van dienst te kunnen zijn hebben wij een samenwerking met serivcepartners waardoor wij een dekking hebben door heel Nederland. Wij kunnen u hierdoor voorzien van serivce- en onderhuidsbeuren aan huis. FietsNed komt bij u langs zodat u de deur niet meer uit hoeft.
Het is belangrijk dat u jaarlijk uw rollator laat nakijken zodat u altijd veilig rond kunt lopen. Wij bieden verschillende soorten servicebeurten aan, zodat u uw rollator altijd in topconditie kunt houden.
Lees hieronder meer over alle mogenlikheden die wij u bieden.

FietsNED

Samen met onze partner FietsNed zorgen wij er samen voor dat u de beste service in Nederland krijgt. Zonder dat u de prijzen hieft te betalenn van de dure zorgwinkel of thuiszorg organisatie. Onze partner FietsNED helpt ons daarbij. FietdsNED heeft door heel Nederland servicebussen rijden die gewoon bi u thuis komen met u te helpen. FietsNED biedt met haar ruim 30 uitrijlocaties over heel Nederland de meest complete dekking. Er is dus altijd een FietsNED monteur bij u in de buurt!

Servicepakketten

 

Bij al onze rollator modellen kunt u een servicepaket afnemen. Soms zitten ze gratis bij het model bij anderen kunt u ze los bijgestellen. Lees hier wat er precies valt binnen het pakket. 

 

 

 

 

 

Onderhoudsbeurt

   

Reparaties

     

U kunt hier meer informatie vinden over onderhoudsbeurten voor u rollator aan huis. Wat doen zijn dan allemaal en wat zijn de kosten hiervan? 
  

U kunt hier meer informatie vinden over reparaties aan u rollator aan huis. Wat doen zijn dan allemaal en wat zijn de kosten hiervan? Ook al heeft u de rollator niet bij ons gekocht helpen wij u graag verder.

 

reparaties

     

Tarieven

 

Afspraak maken


Voor onze diensten hebben wij verschillende tarieven, u kunt er hier meer overlezen. 
 
Wilt u een afspraak maken dan kunt u dat hier doen. Wij zorgen dan dat er contact met u wordt gemaakt.

 
     

Garantie

 

Uitrijlocaties


Op deze pagina leest u alles over de garanties en voorwaarden welke u kunt verwachten op de producten die u koopt bij Uw-zorgspecialist.
  Bekijk welke uitrijlocatie van FietsNED bij u in de buurt ligt om gericht een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt of reparatie.

 
Uitrijlocaties

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief