Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Lopen & mobiliteit » Rollators » Garantie

Garantie op rollators

Garantie op rollators

Als u een rollator koopt bij uw-zorgspecialist krijgt u natuurlijk net als bij uw lokale thuiszorgwinkel de volledige fabriekgarantie. De duur van de garantie verschilt per merk en het is daarom verstandig dat u contact opneemt met onze klantenservice als u aanspraak wilt maken op de garantie.

Aan garantie zitten altijd wel enkele voorwaarden verbonden die u rustig kunt te lezen op deze pagina. Heeft u toch nog vragen over de garantie horen wij het natuurlijk graag.

Om u nog meer te ontlasten hebben wij een samenwerking met FietsNED afgesloten. FietsNED heeft een mobiele service die aan huis reparaties kunnen uitvoeren die zowel binnen als buiten de garantie vallen. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice of het afspraak formulier invullen.

Informatie over garantie op rollators 

Wij van uw-zorgspecialist.nl bieden u altijd de volledige fabriekgarantie. Dit kan per merk verschilllen en deze hebben wij vermeld op elke productpagina, zodat u dit per model en merk kunt zien. Wij volgen bij het bepalen van de garantie de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikanten van de rollators.

Wij zullen hieronder een samenvatting maken van de algemene garantie richtlijnen. Voor een gedetailleerd overzicht van deze richtlijnen kunt u het beste contact opnemen met de desbetreffende leverancier of op hun website kijken.Frame en vaste onderdelen

Op het frame en de grote onderdelen zit tussen de 1 en 7 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten.


Stijtage onderhevige onderdelen

Op de onderdelen die aan slijtage zijn onderheven zit vaak geen garantie of een garantietermijn van maximaal 40 dagen. Onder deze onderdelen vallen o.a.: remblokken, remkabels, wielen, zitting en handgrepen. Wij zullen deze aanvragen altijd met redelijkheid in behandeling nemen en contact voor u opnemen met de fabrikant.


Accessoires

Op accessoires zit een garantie termijn van tussen de 1 en 2 jaar. Garantie voorwaarden

De garantie op onze producten gelden alleen voor de eerste eigenaar en komen te vervallen wanneer het product wordt doorverkocht of -gegeven. In alle gevallen is de fabrikant de partij die beoordeelt of een reparatie of het vernieuwen van de rollator valt onder de garantie en niet uw-zorgspecialist.


U kunt bij elke officiële dealer van de verschillende merken terecht voor het laten uitvoeren van reparaties onder de garantie. Het kan wel zo zijn dat hier kosten voor in rekening worden gebracht. Uw-zorgspecialist vergoedt deze of andere kosten gemaakt bij een andere officiele dealer niet, omdat wij de gemaakte kosten niet kunnen laten vergoeden door de fabrikant.De garantie komt in alle gevallen te vervallen indien er schade is ontstaan door incorrect gebruik of een ongeval.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief