Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Lopen & mobiliteit » Rollators » Tarieven

Tarieven

Hieronder kunt u de tarieven vinden van een onderhoudsbeurt of een reparatie aan uw rollator. Bij een aantal modellen op onze webshop zit Gratis Storing hulp aan huis of het Gratis compleet servicepakket al bij inbegrepen.

Onderhoudsbeurt

Door onze samenwerking met FietsNED kunnen wij elk model van een onderhoudsbeurt voorzien. FietsNed komt dan bij u thuis langs de onderhoudsbeurt uit te voeren.
Wanneer u het onderhoudsbeurt aanvraag formulier invult dan neemt FietsNed contact met u op. In dit gesprek zullen zij alles met u door te spreken en u de exacte prijs vertellen.

Het aanvraag formulier kunt u hier vinden.

Type rollators

Inclusief 

Prijs ongeveer  

excl. BTW

 

     
Ons gehele assortiment    Voorrijkosten*, arbeid, administratiekosten    €59,00   Reparaties

Mocht er iets mis zijn met u rollator kunt u dit via ons laten repareren bij onze partner FietsNED.

U kunt een afspraak maken met fietdsNED voor een reparatie. Hiervoor kunt u het reparatie aanvraag formulier invullen op onze website. Wanneer u het reparatie aanvraag formulier invult dan neemt FietsNed contact met u op. In dit gesprek zullen zij alles met u door te spreken en u de exacte prijs vertellen. Het is voor ons moeilijk op de reparatie kosten op voorhand hier weer te geven omdat elke aanvraag anders is.

Het aanvraag formulier kunt u hier vinden.

Heeft u vragen over de tarieven of dat uw reparatie binnen de garantie valt? U kunt altijd contact met ons opnemen via de klantenservice.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief