Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Slapen » Rugsteunen

Rugsteun tegen een scherpe prijs

Wilt u een rugsteun in bed plaatsen om gemakkelijk een comfortabele en gezonde houding in bed aan te kunnen nemen? Uw-zorgspecialist heeft een breed assortiment (zorg)hulpmiddelen tegen een betaalbare prijs, waardoor de beste (zorg)hulpmiddelen voor iedereen toegankelijk zijn.


 
  • Vitility rugsteun

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 49.95
  • Harley bed relaxer

   0 reviews
   3 werkdagen € 44.00
  • Harley batwing kussen

   0 reviews
   Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis! € 25.95
  • We-Care steunkussen Jantje

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 36.95
  • Thuasne rugsteun

   0 reviews
   Op werkdagen voor 14:00 besteld? Morgen in huis! € 31.00
  • We-Care ruggensteun verstelbaar

   0 reviews
   Op werkdagen voor 11:00 besteld? Morgen in huis! € 44.95
  • Harley V Pillow

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 27.95 


Binnen ons uitgebreide aanbod kunt u ook uitstekend terecht voor een rugsteun die in bed geplaatst kan worden. Deze rugsteunen voor in bed bieden u al het gemak dat u nodig heeft, ook zeker wanneer u om gezondheidsredenen voor lange tijd in bed moet blijven. Zeker dan is een rugsteun in bed een uitstekende oplossing om nieuwe gezondheidsklachten door een verkeerde lig- of zithouding te voorkomen.

Hoogwaardige rugsteunen in bed gebruiken

Als uw online zorgspecialist bieden wij u een gevarieerd assortiment rugsteunen die in bed gebruikt kunnen worden. Deze speciale bedrugsteunen zijn gegarandeerd van uitstekende kwaliteit, waardoor u kunt rekenen op een absoluut comfort. De rugsteunen bieden u niet alleen een combinatie van comfort en kwaliteit, maar ook een goede mate van duurzaamheid, waardoor u er lang gebruik van kunt maken. Het is heel eenvoudig om de rugsteunen in bed te plaatsen, zeker ook omdat wij ervoor hebben gezorgd dat de rugsteunen die in bed moeten worden geplaatst gebruiksvriendelijk zijn. Hier hebben wij de producten in ons assortiment speciaal op geselecteerd.

Diverse soorten bedrugsteunen

U kunt bij Uw-zorgspecialist diverse varianten vinden, waardoor wij u altijd een goede keuze uit diverse bedrugsteunen kunnen aanbieden. U heeft bijvoorbeeld de keuze voor een driehoekig bed kussen dat u zowel in de liggende als in de zittende houding een uitstekende ondersteuning biedt. Dit kussen heeft een vulling van High Density Foam en een afneembare hoes om deze gemakkelijk hygiënisch schoon te houden. Daarnaast hebben wij ook diverse bedrugsteunen die eenvoudig in hoogte te verstellen zijn. Deze steunen voor in bed kunnen ook heel gemakkelijk volledig worden ingeklapt om op te bergen.

Bestel uw rugsteun voor in bed

Zeker wanneer u langere tijd of veel tijd door moet brengen in bed is het ideaal om een rugsteun voor in bed te hebben. Wanneer u interesse heeft in een hoogwaardige, betrouwbare en comfortabele rugsteun voor in bed, dan kunt u deze direct online bestellen tegen een aangename prijs. Natuurlijk kan het zijn dat u eerst meer wilt weten over een specifieke rugsteun voor in bed, of dat u zich wilt laten adviseren. Neemt u dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag verder.

Naast een rugsteunen hebben wij ook anderen hulpmidelen voor in en rondom het bed.Bijvoorbeeld een bedbeugel of bedpapegaai. In bed is een bedtafel prettig om te gebruiken. Een dekenboog, hielbeschermer, bedverhoger of abductiekussen zijn ook bij ons verkrijgbaar. 

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief