Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Baden & douchen » Wandbeugels

Wandbeugels voor maximaal comfort en veiligheid

Om u te ondersteunen bij het bewaren van uw evenwicht en u een optimaal gevoel van veiligheid te verschaffen, is een efficiënte (hoek)wandbeugel in een badkamer een uitstekende oplossing. Daarnaast ervaart u bijvoorbeeld meer zekerheid tijdens het douchen en badderen en kunt u gemakkelijker zelf opstaan van het toilet.

 


 
  • Vitility Wandbeugel

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 13.95
  • Thuasne badrand greep

   0 reviews
   Niet meer leverbaar werkdagen € 40.50
  • Vitility badrandbeugel

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 34.24
  • Thuasne toilet wandgreep

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 20.50
  • Vitility wandbeugel care

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 67.95
  • Vitility Quick Mobile Rail

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 32.95
  • Thuasne rechte anti-slip wandgreep

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 13.50
  • Thuasne gehoekte anti-slip wandgreep

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 16.50
Voor de meeste mensen is het een vanzelfsprekendheid om eenvoudig zelf naar het toilet te kunnen gaan, een bad te kunnen nemen en te kunnen douchen. Maar wanneer u door ziekte of een lichamelijke beperking slecht ter been bent, kunnen deze normale dagelijkse bezigheden een probleem zijn. Het risico op uitglijden wordt zo aanzienlijk teruggedrongen zodat u niet bang hoeft te zijn om te vallen en een vervelende blessure of erger op te lopen. Bij uw-zorgspecialist.nl kunt u online diverse degelijke en goedgekeurde modellen aanschaffen waarmee u uw kwaliteit van leven op aangename wijze kunt vergroten. Een wandbeugel in een douche is snel en eenvoudig zelf te monteren zodat u snel kunt genieten van deze doeltreffende voorziening.

Blijf zelfstandig met een wandbeugel in een badkamer

Zelfstandigheid is een belangrijke voorwaarde voor een menswaardig bestaan waarin u zoveel mogelijk dingen zelf kunt doen. Waar en wanneer u dat wilt. Om ook de eigen regie over uw persoonlijke verzorging te kunnen behouden kunt u, wanneer u slecht ter been bent, veel profijt hebben van een wandbeugel in een douche. Er zijn verschillende goede modellen die vaak ook zijn uitgerust met antislip voor nog meer grip en veiligheid. Met de juiste wandbeugel die gemonteerd is op een bij uw lengte passende hoogte, wordt het zelfstandig douchen weer een stuk eenvoudiger en stapt u zelfverzekerd uw bad in. De verschillende wandbeugels bij uw-zorgspecilaist.nl zijn gemaakt van krachtige duurzame materialen. De uitgekiende vormgeving zorgt ervoor dat u uw hand goed en doeltreffend om de wandbeugel kunt sluiten. Hierdoor kunt u uw eigen kracht tijdens het opstaan perfect benutten.
Wij raken u ook aan om eens te kijken een badopstapje, douchemat en badplank om nog veiliger in de badkamer te zijn. Een douchestoel of douchekruk kan ook echt een aanrader zijn.

Een eersteklas wandbeugel in een badkamer tegen uitstekende voorwaarden

Een door u gewenste wandbeugel is snel en simpel online te bestellen uit het gevarieerde professionele assortiment. Daar komt nog bij dat u op een snelle levertijd en 30 dagen bedenktijd mag rekenen. Als een wandbeugel in een douche niet voldoet aan uw wensen, dan kan deze binnen een maand gratis geretourneerd en omgeruild worden. En wanneer u vragen heeft, kunt u iedere dag terecht bij de klantenservice waar deskundige medewerkers u graag van dienst zijn met een goed advies.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief