Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Lopen & mobiliteit » Wandelstokken » Opvouwbaar

Opvouwbare wandelstokken

Wanneer u slecht ter been bent door bijvoorbeeld een handicap, blessure of ziekte, dan kunt u bij het lopen veel gemak ondervinden van een goede opvouwbare wandelstok.
  • Vitility wandelstok opvouwbaar

   0 reviews
   Op werkdagen voor 15:00 besteld? Morgen in huis! € 15.95
  • Schulte Opvouwbare Wandelstok Print

   0 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 35.96
  • Vermeiren Flora opvouwbare wandelstok

   0 reviews
   4 werkdagen € 51.53
  • Schulte aluminium opvouwbare wandelstok

   0 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 29.95
  • Schulte opvouwbare wandelstok met alarm

   0 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 61.95
  • Vermeiren Beatrix opvouwbare wandelstok

   0 reviews
   4 werkdagen € 30.00
  • Thuasne inklapbare aluminium wandelstok

   0 reviews
   Op werkdagen voor 13:00 besteld? Morgen in huis! € 26.50
  • Schulte Opvouwbare Wandelstok print 4-delig

   0 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 42.95
  • Schulte Opvouwbare Wandelstok print 5-delig

   0 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 52.95
  • Schulte opvouwbare wandelstok met anatomisch handvat

   0 reviews
   Op werkdagen voor 12:00 besteld? Morgen in huis! € 29.95Zo bent u op eenvoudige wijze voorzien van een praktisch hulpmiddel dat u ook nog eens op handzame wijze mee kunt nemen tijdens uw vakantie, in het openbaar vervoer, op de fiets of in uw auto. Of u nu permanent of tijdelijk ondersteuning bij het lopen nodig heeft; er is altijd een inklapbare wandelstok te vinden die past bij uw persoonlijke situatie. Uw huisarts of specialist kan u hierbij adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken uit het gevarieerde assortiment op uw-zorgspecilaist.nl. Met een wandelstok in een opvouwbaar model vergtoot u uw bewegingsvrijheid aanzienlijk en kunt u op een aangename manier weer deelnemen aan het dagelijks leven.

Voor iedereen een doeltreffende opvouwbare wandelstok

Er zijn tegenwoordig veel verschillende modellen opvouwbare wandelstokken van gespecialiseerde merken verkrijgbaar die gemaakt zijn van stevige moderne lichtgewicht materialen die lang mee gaan en goed tegen een stootje kunnen. Afhankelijk van uw gewicht en lengte en uw beperkingen bij het lopen, kunt u kiezen voor een inklapbare wandelstok in een uitvoering die optimaal aansluit bij uw specifieke behoefte en wensen. Daarbij hebt u de keuze uit een wandelstok die opvouwbaar is in 4 of 5 delen. Bovendien zijn er exemplaren met uiteenlopende handvaten verkrijgbaar die zorgen voor een nog doeltreffender ondersteuning en langdurig comfort. Veel opvouwbare wandelstokken zijn eenvoudig in hoogte instelbaar en bieden u de keuze uit een linkshandig of rechtshandig model voor een nog beter controleerbare ondersteuning.

Maximale zekerheid met een inklapbare wandelstok

Met een goede opvouwbare wandelstok ervaart u maximale zekerheid bij het lopen. U zult merken dat de belasting van kwetsbare plekken zoals de knieën, rug en enkels aangenaam vermindert wordt terwijl u ook een veel beter evenwicht heeft. U zult op diverse ondergronden veel loopgemak en meer uithoudingsvermogen ervaren terwijl pijn en andere lichamelijke ongemakken tot een minimum beperkt blijven. Waar u vroeger met standaard wandelstokken weinig keuze had, kunt u vandaag de dag kiezen voor een betaalbare gepersonaliseerde inklapbare wandelstok die een perfecte bijdrage levert aan een onafhankelijk bestaan. Zo bepaald u zelf weer wanneer, waarheen en hoelang u veilig en goed beschermd loopt. Opvouwbare wandelstokken zijn er in verschillende kleuren en prints waardoor u kunt kiezen voor een model dat ook nog eens smaakvol aansluit op uw favoriete kledingstijl.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief