Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Mogelijkheden          

Mogelijkheden

Gemakkelijk, snel & zonder risico hulpmiddelen aan uw cliënten leveren. Via onze tool weet u zeker dat uw cliënt het juiste hulpmiddel krijgt voor een eerlijke prijs.

Meer dan 1000 hulpmiddelen staan direct voor u en uw cliënten klaar. Hieronder lichten wij de mogelijkheden van onze adviestool toe.

          


Geschikt voor verschillende devices

De adviestool is geoptimaliseerd zodat hij op elk device goed werkzaam is. Of u de tool nou op uw tablet, telefoon of mobiel wilt gebruiken, het functioneert overal perfect. De tool kan via een link gemakkelijk worden gekoppeld aan uw website zodat cliënten de adviestool goed kunnen vinden.

  

Producten

Wij bieden meer dan 1000 hulpmiddelen van verschillende merken aan waardoor het gewenste product er altijd tussen zit.
De producten zijn uitgewerkt met duidelijke beschrijving, specificatie, foto's en/of video's. Om te zorgen dat u altijd de juiste maat, hoogte of vorm aanbeveelt is er gebruik gemaakt van slimme filters op categorie- en productniveau.

        
filter   

Filters

Om te zorgen dat de cliënt snel en gemakkelijk de juiste producten kan vinden, is de adviestool uitgerust met slimme filters per categorie. In het geval dat er op productniveau ook nog verschillende opties zijn zoals kleur, hoogte, gewicht enz. dan kunnen deze ook gemakkelijk worden gekozen. Wij proberen deze filters zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken waardoor er ook met weinig productkennis altijd het juiste product wordt gekozen.

Altijd de juiste maat adviseren

Bij producten waar de maat of afmeting zeer belangrijk zijn is onze tool zeer gebruiksvriendelijk. Bij deze producten kan duidelijk en eenvoudig op deze punten worden geselecteerd. Daarnaast wordt de manier van opmeten omschreven. Dit zorgt ervoor dat uw cliënt altijd het product in de juist maat of afmeting zal ontvangen.

   maat-advies
extra service   

Extra service

Wij proberen op producten waar meer serivce wordt verwacht deze ook te bieden aan u cliënten. Denk hierbij aan reparatie, onderhoud of montage. Per product kan worden gelezen wat deze serivce inhoudt. Door de cliënt kan deze er worden bijbesteld of hij zit er standaard bij inbegrepen.

Aanbeveling aan cliënt mailen

Het is heel gemakkelijk om via onze adviestool het product dat u aanbeveelt naar uw cliënt te mailen. De cliënt ontvang het product en de link naar uw adviestool in zijn of haar emailbox. Thuis kan rustig de productinformatie worden gelezen en de bestelling worden geplaatst.

  

Product mailen

  

Huisstijl

De adviestool passen wij aan naar uw huisstijl zodat hij helemaal binnen de gewenste look en feel valt. Wanneer een cliënt zelf het hulpmiddel bestelt in de adviestool zullen zij duidelijk zien dat deze bij uw praktijk hoort. 
Verschillende onderdelen van de adviestool kunnen wij voorzien van uw kleuren en de praktijknaam is duidelijk zichtbaar.Klantenservice

Zowel u als de cliënt kan op elke werkdag gebruik maken van onze klantenserivce voor product, garantie, reparatie of service vragen. Ons team is makkelijk te bereiken via de e-mail, telefoon of social media.


  

klantenserivce

categorieen

  

Categorieën

In uw eigen adviestool zit een management systeem waarmee u kunt bepalen welke categorieën er in de adviestool staan zodat deze perfect aansluit bij uw dienstenaanbod. Binnen de tool kunt u ook instellen op welke volgorde u de producten rangschikt. Dit zorgt ervoor dat u snel het juiste product kunt aanbieden.

Bestellingen

In uw eigen managment systeem van de adviestool kunt u alle bestellingen zien die via de adviestool zijn gemaakt. Naast de klantgegevens kunt u ook zien via welke werknemer de bestelling is gelopen. Per bestelling is ook aangegeven wat de commissie voor de praktijk en/of individuele werknemers is.

  

 
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief