Items: 0 Totaalprijs: € 0.00

Afrekenen
Alle producten
U bent hier: » Over ons          

Over ons

Uw-zorgspecialist richt zich op het verkopen van hulpmiddelen online. Wij focussen ons op klanttevredenheid door onze producten aan te bieden met duidelijke informatie, advies en service die verder gaat dan de traditionele zorgwinkels.

          


Hoe zijn wij ontstaan

Uw-zorgspecilaist heeft in 2014 de webshop uw-rollator.nl opgericht omdat wij bemerkte dat er online nog geen plek was waar rollators konden worden gekocht en gehuurd op een manier dat klanten dat verdien. Dit door een breedt aanbod, eerlijk en duidelijk informatie per product, advies en onderhoud en reparatie diensten aan te bieden. Dit alles gecombineerd met een eerlijke prijs.
Uw-rollator.nl werd zeer goed ontvangen door klanten maar ook zorgprofessionals konden ons goed vinden. 

In samenwerking met deze zorgprofessionals hebben wij toen de adviestool ontwikkelt zodat zij hun clienten nog beter van dienst kunnen zijn in het verkopen van rollators.
Om de zorgprofessionals nog beter te kunnen ondersteunen hebben wij ons hulpmiddelen aanbod flink uitgebreid en besloten om de webshop uw-zorgspecialist.nl op te richten.
  

Onze werkwijzen

Wij zij met ons platform bestaand uit webshops en advieshops een schakkel tussen merken, leveranciers, zorgprofessionals en de concument.
Hierbij zorgen wij ervoor dat er korte lijnen zijn en geen tussen schakels waarvoor hulpmiddellen in onze ogen onnodig duur worden. De logistieke keten proberen wij zo slim en kort mogenlijk te maken door helderen en duidelijk afspraken gecombineerd een online systeem. Onze hulpmiddelen proberen wij zoveel mogenlijk te ondersteunen met serivcediensten met vaste partners zoals: onderhoud, reparatie en montage.
Dit samen met onze marktpositie zorgt ervoor dan wij producten voor een eerlijke prijs kunnen verkopen maar niet ten kosten van service, garantie afhandelingen en klantenservice.

        
Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief